Avís legal

Titular
Federació d’Agrupacions de Defensa Forestal de la comarca d’Osona
Llotja s/n, Recinte firal El Sucre, 08500 Vic

Condicions d’utilització
El “web site” només conté informació general sobre els serveis prestats per Federació d’Agrupacions de Defensa Forestal de la comarca d’Osona. Ens comprometem a protegir la intimitat de tots els usuaris que estiguin navegant per la nostra pàgina web. Per a visitar la nostra pàgina web no és precís subministrar cap informació personal.

Cookies
Utilitzem cookies per a obtenir informació de caràcter no personal a escala global; no es recull cap informació d’aquest tipus a escala individual. Amb aquesta informació podem millorar aquesta pàgina web.

Propietat dels continguts
Tot el contingut de la present pàgina web, inclosos els textes, imatges, dissenys, etc. són propietat intel·lectual de Federació d’Agrupacions de Defensa Forestal de la comarca d’Osona  i estan protegits per la legislació vigent. Aquests continguts en cap cas poden ser reproduïts o copiats.

Federació d’Agrupacions de Defensa Forestal de la comarca d’Osona  es reserva el dret d’actualitzar, modificar o eliminar els continguts de la pàgina web o limitar el seu accés de forma temporal o definitiva, sense previ avís. Federació d’Agrupacions de Defensa Forestal de la comarca d’Osona  no es fa responsable de les conseqüències o danys que es puguin produir per l’accés o ús de la seva pàgina web i, de forma especial, per les pàgines web de terceres persones a les que es pugui accedir a través d’aquesta pàgina web.

Protecció de Dades de Caràcter Personal
Consentiment:
Als efectes del disposat en la Llei Orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, la persona que contacti amb Federació d’Agrupacions de Defensa Forestal de la comarca d’Osona  a través de l’adreça de contacte indicada en aquest web, autoritza i consent expressament que les seves dades personals i la seva direcció de correu electrònic siguin incorporades als fitxers automatitzats d’aquesta empresa. L’arxiu d’aquestes dades té com a finalitat donar resposta a les qüestions que ens plantegi l’usuari. Així mateix, aquestes dades podran ser utilitzades per remetre informacions comercials i publicitàries especialment dissenyades per als interessats, sempre que vostè no s’hagi oposat a aquesta utilització al contestar el corresponent formulari.

Drets de l’usuari:
En la direcció indicada en el present avís legal, els interessats podran exercitar el dret d’accés, rectificació i cancel·lació de les dades, enviant una sol·licitud escrita i firmada incloent el nom, cognoms, DNI, actuació que sol·licita i domicili de l’usuari a fi i efecte de remetre-li la confirmació de la seva actuació conforme a la seva sol·licitud.

Seguretat de les dades personals:
En tot cas, garantim la salvaguarda de la confidencialitat i seguretat de les Dades Personals, perquè hem adoptat les mesures legalment exigides de seguretat, que permeten raonablement assegurar la protecció de les seves dades personals i evitar la pèrdua, ús indegut, alteració, tractament o accés no autoritzat dels mateixos.

Menors d’edat:
Els formularis continguts en aquest web no van dirigits a persones menors d’edat i, per tant, no ens fem responsables dels casos en que persones menors d’edat ens hagin remès dades de caràcter personal a través d’aquest web. En tot cas, els titulars de la pàtria potestat del menor podran exercitar el dret d’accés, rectificació i cancel·lació de les dades, enviant una sol·licitud escrita i firmada incloent nom, cognoms i DNI amb les instruccions precises a l’efecte a la direcció mencionada en el paràgraf anterior