Les ADF d’Osona

Les ADF d’Osona estan formades únicament per propietaris forestals, associacions agràries i ajuntaments. El seu funcionament és exclusivament amb voluntaris. Els recursos per portar a terme les diverses activitats de les ADF procedeixen de l’administració, en algunes ADF també de quotes dels propietaris i a Osona, excepcionalment, també hi participa la Federació d’ADF d’Osona, en la promoció de cursos, trobades, material puntual, etc.

Si ve la comarca no te un risc d’incendi forestal, si que hi ha zones especialment vulnerables a aquest tipus de fenomen, com pot ser tota la part sud i oest d’Osona.

 1. ADF Bisaura (Sora, Montesquiu, Sant Quirze de Besora, Vidrà i Santa Maria de Besora)
 2. ADF Cabrerès (Santa Maria de Corcó-L’Esquirol, Rupit i Pruit, Tavertet i Manlleu
 3. ADF El Congost (Balenyà, Sant Martí de Centelles i Centelles)
 4. ADF Fontfreda (Malla, Muntanyola, Santa Eulàlia de Riuprimer, Tona i Vic)
 5. ADF Gurb (Gurb)
 6. ADF Lluçanès (Alpens, Lluçà, Olost de Lluçanès, Oristà, Perafita, Prats de Lluçanès, Sant Agustí de Lluçanès, Sant Martí d’Albars, Sant Martí de Sobremunt, Sant Boi de Lluçanès i Sant Bartomeu del Grau)
 7. ADF Montseny-Ponent (El Brull, Tagamanent, Seva i Aiguafreda)
 8. ADF Portal de les Guilleries (Taradell, Santa Eugènia de Berga, Calldetenes, Folgueroles, Tavèrnòles, Sant Julià de Vilatorta, Les Masies de Roda i Roda de Ter)
 9. ADF Sant Sadurní. (Sant Sadurní d’Osormort)
 10. ADF Vilanova de Sau (Vilanova de Sau)
 11. ADF Vol-Ges (Sant Pere de Torelló, Sant Vicenç de Torelló, Torelló, Sant Hipòlit de Voltregà, Les Masies de Voltregà, Santa Cecília de Voltregà i Orís)